Trots penisavunden bönar Pär Ström om patriarkatets genväg för män! Här är den! Dags för lite rättvisa!

Pär Ström på Genusnytt bönar nästan inställsamt med anledning av Larssons fittavundkrönika! Vi har minsann fått växa upp med den berömda penisavunden (som är en bluff) så nu kan männen få smaka lite på kvinnomakten.

Visa mig Patriarkatets genväg för män, snälla krönikör! bönar Pär Ström. Men har du inte fattat än att genvägen är Bibeln och kvinnosynen i böckernas bok som genomsyrat allt i två tusen år. Om inte kära Ström: Ta och läs den ord för ord. Du kan börja med att läsa igenom denna blogg. Så får du en genväg in i den elaka bild av kvinna som vi fått stå ut med.

Anna Laestadius Larsson skriver sen hon sett Scum: : ”Jag såg den förra veckan. Satt där i den omvända världen på en av de röda sammetsklädda kvinnostolarna och smaskade i mig vindruvor och godis med ett sting av dåligt samvete eftersom de på mansläktaren inte fick smaka. Undrade om det är så männen känner när de får lite högre lön och styrelseposter bara för att de är män.” Just så känner de sig! Utvalda och bättre bara för att de har en penis och pungkulor mellan benen!

Läs om Adam som idiot!

dn

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Trots penisavunden bönar Pär Ström om patriarkatets genväg för män! Här är den! Dags för lite rättvisa!

 1. Stina skriver:

  Visst kan en kritisera bibeln för dess kvinnosyn, men idag har vi inte längre någon statskyrka och ingen behöver vara med i kyrkan. Om en vill kritisera kyrkan och dess kvinnosyn så borde en också fundera på varför det idag är långt fler kvinnor som är medlemmar än män och varför det idag är allt vanligare med kvinnliga präster. Själv är jag inte längre medlem, gick ut redan på 90-talet. Varför går inte alla övriga kvinnor ur kyrkan om den nu står för tusentals år av kvinnoförtryck?

 2. Leif skriver:

  Konstigt att du inte nämner Aristoteles också. Det är ju klart att dagens män ska ha på tafsen för vad Aristoteles sa, eller hur?

 3. Aktivarum skriver:

  Tealogen:

  ”Men har du inte fattat än att genvägen är Bibeln och kvinnosynen i böckernas bok som genomsyrat allt i två tusen år”

  Du glömde de övvriga 100.000 åren av mänsklig utveckling! Kanske inte fullt så lätt att skylla dem på Bibeln? Sedan kan jag upplysa dig om att Katherine Young är professor i religionsvetenskap och även hon konkluderar att dagens feminism funkar som en religion som förespråkar diskriminering av män.

  http://www.amazon.com/Legalizing-Misandry-Systemic-Discrimination-Against/dp/0773528628/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1322848709&sr=8-2

 4. ninnitokan skriver:

  Vad gammal du måste vara som fått lida av den tidens kvinnosyn. Det beklagar jag, verkligen. Skönt det är andra tider nu. Själv är jag född 1970 och jag har aldrig varit förtryckt som kvinna.

 5. Info skriver:

  ”DET ÄR LYSANDE TEATER, STOR KONST”

  ”Det är så hon får oss att känna med, se galenskapen, sårbarheten, förtvivlan och den mänskliga längtan som förstås är botten i Anders Breiviks brinnande hat.”

  Skriver DN:s våldsfetischistiska recensent Ingegärd Waaranperä förtjust om en aktuell teaterförestälning.

  Förlåt, jag läste fel – ”Valerie Solanas” ska det vara, inte ”Anders Breivik”.

  http://www.dn.se/kultur-noje/scenrecensioner/scummanifestet-pa-turteatern

 6. Arga Klara skriver:

  Vad är det för elak bild av kvinna vi har fått stå ut med? Jag har då aldrig fått stå ut med något jag förmodligen inte förtjänar.

 7. Dan skriver:

  Det finns ju en massa män som ränner omkring på våra gator och predikar bibelns ord och kvinnans underlydnad, eller hur?

  Du har då verkligen valt bitar ur Pärs text så att det passar dig. Läste du inte hans beskrivning av champangefeministen Anna Laestadius-Larssons egen värld som motsäger hennes egna ord? Att hon är gift med en 12 år äldre statusman som är chef och styrelsemedlem med villa i Nacka? Där hon har fixat det tryggt och bra för sig själv men vill att andra kvinnor ska göra uppror mot det liv hon själv lever? Det är typiskt radikalfeministerna, det är nån annan som ska betala det de vill ha, aldrig de själva.

  Vi borde tacka SCUM som det verktyg som enklast visar vilka som är bortom den verkliga världen och som är i behov av psykhjälp.

  Och det är BARA ni radikalfeminister som ALLTID tänker på könsorgan. I nästan varje text ni skriver så nämns alltid könsorgan. Ni är verkligen fixerade vid det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s