Scumt: Adam som privilegierad idiot!

Fick ett mejl från en väninna långt upp i norr. Det gäller Solanas manifest: Society för cutting up men. Läs artikeln om manifestet: När en kvinna tar befälet!
Väninnan skriver:

Hej!
Vidarebefordrar ett mejl jag fått från Tealogerna. Men du har nog fått det redan? När jag snabbt läst igenom artikeln tänker jag på hjortdjuren som efter fruktansvärda slagsmål får en vinnare som blir den som får betäcka alla honor i flocken. Det för att avkomman ska ärva hans kvalitéer. Resten av hannarna blir föda till rovdjur och människor. Men när det gäller miljarder av människor smiter de defekta hannarna in och betäcker honorna huller om buller utan gallring varvid avkomman av både hon- och handjur visar sämre och sämre kvalité på avkomman. Som defekta hanar och svartsjuka kvinnor exempelvis. Hej då! Ska fortsätta med uppsättningen av adventsstjärnan.
MM

”Kvinnors uppgift är i verklig­heten att utforska och upptäcka, att uppfinna, lösa problem, skoja och göra musik – allt det med kärlek. Med andra ord: skapa en magisk värld.” (Ur ”Scum manifest”.)

svd dn Intressant  svd

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Scumt: Adam som privilegierad idiot!

 1. Dan skriver:

  SCUM är väl radikalfeministernas Sharia 🙂
  Lika sjukt och befriad från logik.

 2. Gud Innan skriver:

  Dan: Så kan man kanske se det hela. Allt radikalt är sjukt. Men å andra sidan kanske man måste dra till med brösttoner och tordönsvrål för att bräcka kvinnohatet i Bibeln och Koranen.

  Se citatet av Solana. Den uppgiften vill kvinnan infria men hon kan inte p g a männens maktfullkomlighet.

 3. Pingback: Trots penisavunden bönar Pär Ström om patriarkatets genväg för män! Här är den! Dags för lite rättvisa! | Tealogen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s