13 år – Våldtagen – Stenad till döds av 50 män! Jävla barbarer!

I måndags stenades Aisha Ibrahim Duhulow, 13, till döds inför tusentals människor. Hennes brott var, enligt Amnesty International, att hon försökt anmäla en våldtäkt. Straffet anses vara ett av de grymmaste en människa kan få. Än värre blir det med tanke på flickans ringa ålder. Händelsen inträffade i Kismayo, Somalia. Gärningsmän är, uppger Amnesty International, den islamistmilis som innehar makten i staden. Stening är ett barbariskt straff. Händelsen i Somalia är ett brott mot såväl barns som kvinnors rättigheter.

Steningen av Aisha Ibrahim Duhulow utfördes enligt Amnesty International av ett 50-tal män. Omkring tusen personer ska ha bevittnat tragedin. Då några av dem försökte ingripa öppnade milisens vakter eld och dödade en liten pojke. Uppgifter om bakgrunden till det inträffade går isär. Talesmän för islamisterna säger till lokala medier att flickan hade erkänt äktenskapsbrott och var ”nöjd” med att straffas enligt islamisk lag. Enligt Amnestys källor hade hon försökt anmäla att hon blivit våldtagen, varpå milisen grep henne i stället för gärningsmännen.

Hur kan människor vara så grymma? Vad är det i islam som gör att detta kan ske? Hur kan en flicka erkänna äktenskapsbrott när hon bara är 13 å rgammal. En så ung flicka ska inte vara gift. Men, efersom Mohammed gifte sig med en sex- eller nioåring anser man att man kan gifta sig med barn. Fy fan säger jag! Må världen komma till sans genom upplysning och kunskap!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till 13 år – Våldtagen – Stenad till döds av 50 män! Jävla barbarer!

 1. Gud Innan skriver:

  Ja, det kan man med förlov gott säga! Fy fan var ordet.

 2. Jezza skriver:

  Fy fan! Hade jag bara chansen skulle jag tortera de som utsatte det stackars barnet för detta. O stackars lilla pojke. Här e ett tillfälle jag inte skulle tveka en sekund att använda dödligt våld faktiskt. Allt för att försvara barnen!

 3. LaimaR skriver:

  Ja jag tycker det är sjukt att det är tillåtet att gifta sig med så unga som 9åringar i de länderna. Äckligt. Laglig pedofili.

 4. menuette skriver:

  Ja fy fan, rena barbareriet!

 5. Acromion skriver:

  Inte undra på att deras land är som det är, är det helt fel att tro att de faktiskt är underutvecklade där…

 6. Motherwitch skriver:

  Man blir tårögd över den grymhet människor utsätter andra för, i synnerhet barn. Upplysning och kunskap biter inte på fanatiker eller fundamentalister…Tummar…

 7. Vilda Lugnet skriver:

  Det är inte bara ett brott mot barns och kvinnors rättigheter – det är ett brott mot de mänskliga rättigheterna.#6, Acromion;Ja, det är helt fel att tro att de är underutvecklade.

 8. Feminix skriver:

  Ja, det är vidrigt.

 9. Gud Innan skriver:

  Dom är helt enkelt bokstavstrogna och läser Koranen som fan läser Bibeln. Men Sharialagarna är inte tagna ur intet. Halva världen är sekulariserad och utvecklad – den andra lever på stenåldersnivå. Hur ska vi kunna vävas ihop i den globala byn kan man undra! Nej, nu är det dags att börja utbilda dom okunniga.

 10. Mia skriver:

  Det är rent ut sagt för jävligt. Fucking idioter men man får ju skylla på att de är ju BARA män.

 11. Emma skriver:

  Har också skrivit om detta. Sharialagarna är inga trevligheter. Islam är INTE fredens religion.

 12. Fröken Enveten skriver:

  Jag blir så förbannad!!!!!!

 13. PA skriver:

  Mias kommentar om att de ”bara” är män var lite plump i sammanhanget, jag anser att att kan man stå och kasta sten på en liten flicka tills hon dör, då är man ingen man…Jag vet inte om man överhuvudtaget kan kalla dessa ”individer” för människor…jag har florerat på AF Forum tidigare, med just diskussioner av denna natur, men tycker man inte om detta, tycker man inte att alla människor har rätt att utöva sina religioner och seder, så blir man direkt påhoppad av livrädda moderatorer som inte accepterar att det finns vissa saker som man faktiskt får bespotta…jag förbannar islamistiska extremister…jag hatar dom och deras övertygelse om hur man ska behandla människor och framför allt kvinnor och barn…jag har studerat ämnet ingående, och dom är en styggelse för mänskligheten.Så snälla, dra inte in ”män” i diskussionen om stening av kvinnor och barn…för jag är en man, och detta är så långt ifrån manligt som man kan komma…

 14. Wassen skriver:

  Hej Gudinnan !Jag håller självfallet med både dej och alla kommentatorerna, men det som de fundamentalistiska islamisterna gör i dag, det gjorde våra egna svenska kristna anfäder för bara några hundra år sedan. ( jag tänker då i första hand på häxbränningarna ) Dvs, din farfarsfarfarsfarfarsfarfarsfar.

 15. Gud Innan skriver:

  Bara män är nog fel ordval. Det finns massor med BRA MÄN som inte uppför sig illa. Och det är tack var dom mänskligheten går framå. Dom som stenar måste vara hjärntvättade.Javisst, har kristendomen haft samma impact en gång i tiden. Vi lever i resterna av det. Men vi har kommit längre i vårt sekulariserade samhälle. Vi är upplysta och har kunskap.

 16. Leo Beata skriver:

  ”Hur kan människor vara så grymma”Vi har alla potentialen; Sammanhanget, trosföreställningarna och omständigheterna avgör våra handlingar.Eftersom jag är en svensk vegetarian med pacifistisk livsinställning, tar jag avstånd från alla våldshandlingar och dödande av människor och djur!Men alla tänker inte som jag…

 17. Linda skriver:

  Så hemskt!! Detta gör mig riktigt jäva ARG!!!

 18. Gud Innan skriver:

  ARG! Det blir man. Undrar hur 13-åringens underliv såg ut?

 19. Andromeda skriver:

  Det är förfärliga saker som sker runt om i vår värld. Jag saknar ord…

 20. A-Linda skriver:

  Ja JÄVLA BARBARER!!! Men vad roligt att se dig här igen, Gud Innan. Eller var det bara ett tillfälligt gästspel?Tummar.

 21. Göran skriver:

  Somalia är helvetet på jorden.

 22. Göran skriver:

  Dax att stoppa detta galenskap.

 23. Göran skriver:

  Världen står lamt och tittar på.

 24. Anonym skriver:

  Dom föler återigen Sharialagarna i dessa länder, därför stenas folk till döds.I Koranen ska både mannen och kvinnan få 100 pisrapp var!Det står inget om nån stening!outbildade människor är ni själva.Dom män som utför dessa handlingar är inga muslimer då inom Islam är det förbjudet att döda någon annan människa. Det enda undantaget vad gäller det är om ett land blir terroriserat där kvinnor och barn mördas då får man som muslim åka dit och hjälpa dom människorna, men inte spränga sig i en folkmassa utan om nån öppnar eld mot dig måste du försvara dig!Detta kallas det lilla jihad, men visste ni att det stora jihad är kriget inom dig själv när du överväger onda handlingar då måste du genomgå jihad i ditt hjärta för att bli en bättre människa.

 25. Josef Boberg skriver:

  Häxprocesserna (klicka på mitt namn) har många ansikten inom ALLA religioner, tyvärr tyvärr… 😥

 26. Adde skriver:

  Ja, det är helt klart oförklarligt hur man i religionens namn kan försvara detta men det är också denna grupp av individer som så tydligt drar ner övriga muslimer i smutsen. De som är islamister ser aningen annorlunda på de skrivna orden i Koranen och tolkar dessa aningen godtyckligt för att få det att passa för sina respektive uppsåt. Vilken normalt funtad människa som helst förstår automatiskt att detta inte uttryckligen står i Koranen och än mindre står för majoritetens uppfattning av Islam. Tyvärr får extremisterna alltför stor medial belysning vilket skadar de övriga troende. Snart tror väl världen att varje muslim är militant islamist…

 27. elle skriver:

  åhh äntligen någon som har förstått hur det ligger till med muslimer och extremister tack gode GUD!Vädigt bra och tydligr formulerat Adde,tack,blev glad att läsa ditt inlägg!

 28. Oljesheiken skriver:

  Somalierna som bor där är fan omänskligt grymma mot kvinnor.

 29. jojjo skriver:

  skönt att se att det iaf finns ett fåtal insiktsfulla inlägg. religion används allt för ofta som ursäkt för grymt beteende, inte bara gällande islam. vi har haft korståg trots budet ”du skall icke dräpa”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s